15. oktober, 2018

Jesenske počitnice na morju: doživite Izolo – kraljestvo ribe

Izolske jesenske barve vabijo k obisku za krompirjeve počitnice.

V tem nekdanjem ribiškem mestecu boste lahko peš ali s kolesom odkrivali zgodbe o morski in pomorski dediščini, okušali dobrote istrske zemlje ter morja ali pa se samo sproščali ob vonju po soli in pogledu na jesenske barve istrskega gričevja.

Preberi več
5. september, 2018

Iz Izole s kolesom po slovenski Istri

Jesen je idealen čas za kolesarjenje in druge oblike rekreacije. Le kaj je lepšega od preživljanja toplih jesenskih dni na svežem zraku med istrskimi grički ali pa ob obisku starih mestnih jeder.

Preberi več
28. avgust, 2018

Poletno dogajanje se nadaljuje v september

Šolskih počitnic je sicer konec, a to ni ovira za pestro dogajanje, ki se nadaljuje tudi v jesen. September bo prinesel veliko zanimivih dogodkov, dolgčas pa nam ne bo niti v oktobru.

Preberi več
27. julij, 2018

Avgusta bo dišalo po ribah, šalši in glasbi

Julij se bliža h koncu in vsi že nestrpno pričakujemo avgust, ki bo v Izolo pripeljal največjo poletno fešto – Ribiški praznik. Še pred tem pa nas čaka kar nekaj sproščujočih glasbenih večerov, filmskih projekcij pod zvezdami, kuhanje šalše in Mednarodni sejem stripov in družabnih iger.   

Preberi več
10. julij, 2018

Na počitnice v Izolo z otroki

Prepustite se poletni sproščenosti in preživite počitnice z družino v slovenski Istri. Izola ponuja kar nekaj možnosti aktivnega preživljanja prostega časa: zabavajte se z najmlajšimi pri gradnji peščenih gradov ali stolpičev iz kamenja na urejenih izolskih plažah, obiščite delavnice v arheološkem parku ali pa se sprehodite skozi interaktivne vsebine v Izolani – hiši morja.

Preberi več

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberite Pravno obvestilo

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr,pll_language

Google Analytics

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga,_gid,_gat_gtag_UA_118969828_1

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?